Misiunea orfanului

Cu mulţi ani în urmă, un poliţist din Londra a găsit pe un pod un copilaş înfăşat în scutece sărăcăcioase şi plângând de foame şi de frig. El l-a luat în braţe şi l-a dus la un orfelinat, ca să fie îngrijit. Copilului i s-a dat numele de Thomas Bridges: Thomas pentru că a fost găsit în seara zilei de „sfântul Thomas“ şi Bridges pentru că a fost găsit pe un pod (bridge în limba engleză înseamnă pod).
Copilul s-a bucurat de îngrijire şi a crescut împreună cu ceilalţi colegi ai lui. Într-o zi, la căminul lor s-a oprit un misionar. El a vorbit copiilor despre dragostea Tatălui ceresc pentru toţi oamenii: „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică“ (Ioan 3.16). La predica misionarului, Thomas s-a hotărât pentru Mântuitorul. Anii au trecut, şi Thomas a terminat şcoala în orfelinat. Dorinţa lui cea mai mare a fost să devină misionar. O misiune a primit cererea sa şi după un timp a fost trimis într-o lucrare misionară, unde a desfăşurat o activitate frumoasă vestind dragostea lui Dumnezeu care îngrijeşte de fiecare om în parte, dăruindu-i o familie aşa cum a făcut şi cu el.

Morala:

De multe ori, noi ignorăm acesti copii orfani, fără să ne gândim că Dumnezeu poate să facă din acesti copilaşi părăsiţi, nişte adevăraţi misionari. Dumnezeu să ne ajute să fim mai atenţi cu aceşti copii neânsemnaţi, Amin.

sursa imagine:http://bogheanalina.wordpress.com

Samanta buna,19,februarie,2011

This entry was posted in Nepasare, Suferinta and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *