Biluțele ucigașe

copii jucandu-seMexicanul care tocmai terminase de încărcat camioneta sa era fericit. Grămada de fier vechi ce-i umplea până la refuz camioneta, însemna mâncare pentru copiii săi și bani în buzunar, odată vândută  la reciclare în Mexico City.

Ajuns pe autostradă, din pricina mișcării, dintr-un vechi aparat de radiografiere dentară au căzut niște bile. Aceste micuțe bile radioactive au început să se plimbe de colo colo prin camionetă, unele dintre ele căzând și pe stradă.

După ce deșeurile metalice au fost predate și transformate în pesos, bărbatul s-a grabit să se întoarcă în satul său. Bilele însă se mai rostogoleau prin camionetă. Fără mare efort și fără a le lua multă vreme copiii le-au găsit. Erau strălucitoare, valoroase, iar jocul cu bilele a devenit imediat foarte popular în sat. Bilele au ajuns imediat foarte prețuite de copiii din zonă.

Nu după multă vreme, tot mai multă lume din sat a început să prezinte simptome similare: iritații de piele, oboseală, pierderea părului, vomă. După mai multe luni de zile un număr mare de oameni din sat au murit. Adevărul a ajuns să fie descoperit: zeci de oameni sufereau din pricina expunerii la radiații puternice.

Frumoasele biluțe păstrate, comercializate, prețuite s-au dovedit a fi pe cât de încântătoare, pe atât de periculoase.

Morala:

La fel si pacatul pe care satan il poleieste cua tata maiestrie oamenilor care il consuma si il pretuieste foarte multe, este distructiv  pentru sufletul si trupurile lor iar problema cea mai grava este faptul ca isi vor pierde sansa de a fi in Cer.

sursa imagine:http://crissdinu.wordpress.com

Ilustrații fierbinți, Wayne Rice.

This entry was posted in Diavol and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *