Mica pianistă și Maestrul ei

fetita canta la pianO fetiță își dorea să devină o pianistă renumită, dar singurul lucru pe care îl știa cânta la pian era o melodie Bețișoare. Oricât s-a străduit să învețe să cânte altceva, nu putea mai mult. După un timp părinții ei s-au hotărât să-i dea ore de pian cu un maestru, care să o învețe să cânte cum trebuie. Bineînțeles, micuța a fost extrem de încântată.

Când au ajuns acasă la maestru pentru prima lecție, părinții și fetița s-a aplecat deasupra pianului și a început să cânte Bețișoare. Părinții s-au rușinat și au încercat să o oprească, dar chiar în acel moment a intrat maestrul, iar acesta i-a încurajat să o lase să cânte.

Apoi, maestrul și-a tras un scaun lângă fetiță și a ascultat-o cântând. După un timp a început să cânte și el împreună cu ea, adăugând deferite acorduri, triolete și arpegii. Fetița a continuat să cânte. Părinților nu le venea să creadă. Acum ascultau un duet de pian încântător, interpretat de fiica lor împreună cu maestrul, și surprinzător, tema principală era tot Bețișoare.

Morala:

Fiecare om are talentele si aptitudinile sale chiar daca uneori sunt considerate de oameni incomplete si nesatisfacatoare. Daca pui acele abilitati in slujba lui Dumnezeu si ii vei cere ajutorul in lucrarea sa vei face cu El cea mai minunata echipa din univers. Fa echipa cu Dumnezeu !

Ilustrații fierbinți, Wayne Rice.

sursa imagine: www.revistatango.ro

This entry was posted in Slujire and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *