Umilinţă

Una dintre personalităţile cele mai respectate din lumea showbiz-ului este Quincy Jones. Interpret, compozitor, promotor, producător, regizor, Quincy Jones este toate acestea şi încă ceva pe deasupra. În anii recenţi, a devenit cunoscut şi pentru abilitatea sa extraordinară de a aduce laolaltă superstaruri pentru a lucra împreună, pentru a împărţi lumina reflectoarelor, pentru a acţiona ca o echipă pentru a produce ceva foarte special.

Poate că cel mai bine cunoscut este pentru producerea hitului mondial „We Are The World”, la realizarea căruia au participat numeroşi artişti de marcă. Şi ştiţi cum a reuşit să îi convingă să colaboreze la realizarea acestui cântec? Pe uşa studioului de înregistrare a pus un afiş: „A se lăsa ego-ul la uşă.”

Morala:

Ar fi un afiş numai potrivit pentru a fi pus la intrarea în biserică, nu-i aşa? „A se lăsa ego-ul la uşă.” Nu este nevoie de superstaruri aici. Aici toţi suntem membri ai echipei. Biserica nu este un loc pentru aroganţă, mândrie, vanitate sau egoism. Cu toţii am fost chemaţi să fim slujitori ai Domnului.

Femeia canaanită nu a insistat asupra nici unui drept. Şi-a lăsat ego-ul la uşă şi a recunoscut că neamurile nu erau detaşamentul nr. 1 în misiunea lui Dumnezeu. Evreii aveau întâietate istorică. Ca biserică, avem ceva de învăţat din smerenia ei.

This entry was posted in Slujire, Tineri and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *