M-am lăsat dus de val

Danny Thomas şi-a pierdut economiile de o viaţă, de 600 de mii de dolari, într-un moment în care nu avea serviciu. El şi soţia aşteptau un copil şi aveau nevoie de bani. Danny şi-a luat un serviciu part-time care le asigura banii pentru alimente. A fost o perioadă foarte dificilă din viaţa lor.

Cu o săptămână înainte de a se naşte copilul, Danny nu mai avea în cont decât 7 dolari şi 85 de cenţi. Ce să facă? „Disperarea m-a condus la primul contact cu puterea credinţei.” , avea să mărturisească ulterior.

Duminică dimineaţa a mers la biserică. Când coşuleţul pentru daruri a ajuns în dreptul lui, a pus ca de obicei 1 dolar. Însă ceva cu totul neaşteptat s-a petrecut. Colecta aceea era o colectă specială. Preotul le-a explicat pentru ce misiune aveau să fie folosiţi banii şi Danny s-a simţit îndemnat să dea mai mult. „M-am lăsat dus de val şi am pus în coşuleţ 7 dolari.”

Aproape toţi banii care îi mai rămăseseră! Ce-a fost în mintea lui? A mers în faţa altarului şi cu glas tare s-a rugat: „Uite, Ţi-am dat ultimii mei bănuţi şi am nevoie să mi-i returnezi de 10 ori mai mult pentru că am un copil pe drum şi facturi de plătit  la spital.” S-a înapoiat acasă cu doar 85 de cenţi în buzunar.

„N-o să vă vină să credeţi! În dimineaţa următoare a sunat telefonul. Mi se oferea o slujbă. Nu era cine ştie ce slujbă, însă aveam un salariu de 75 de dolari. Mi-a scăpat telefonul din mână! Mai întâi am plâns de bucurie, apoi m-a trecut un fior. Mi-am adus aminte de rugăciunea pe care o făcusem cu o zi înainte în biserică. Salariul de 75 de dolari erau de zece ori suma pe care o dăruisem la biserică.”

Morala:

Dumnezeu nu va intarzia sa ne binecuvinteze atunci cand avem credinta in El.

This entry was posted in Credinta, Dumnezeu, Nunta, Tineri and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *