Prizionierii americani

In timpul celui de.al doilea razboi mondial, japonezii au capturat 20 de prizionieri americani. Acestia erau foarte bine paziti si zilnic ei primeau cate o casma, trebuiau sa mearga la camp si sa lucreze toata ziua iar la final era obligatoriu sa predea cazmalele gardianului. Intr-o zi cand s-au intors de la camp gardianul a constatat ca erau doar 19 cazmale…una lipsea. Gardianul

intreaba autoritar pe soldati :”Unde ese o cazma si cine este cel care nu a predat-o”. Nu primeste nici un raspun. Gardianul rasteste amenintatot : ” Daca nu spuneti cine nu a predat cazmaua 5 dintre voi veti fi impuscati”. Imediat un tanar de 19 ani iese in fata, spune ca el este cel care nu a predat cazmaua iar gardianul ii trage un glont in cap si il omoara.

Prizionierii se duc la locul de odihna tulburati in sufletul lor observa ca erau cele 20 fe cazmale toate, numai ca gardianul nu le numarase bine.
Atunci ceilalti prizioneri au inteles ca tanarul de 19 ani a murit in locul a 5 dintre ei. La fel  Isus a murit pentru noi dandu-si viata pentru ca noi sa fim iertati, mantuiti si sa traim vesnic. Apreciem noi aceasta dragoste si oportunitate de a trai vesnic?…Sa onoram aceasta dragoste prin a ne pocai si a-i cere iertare lui Dumnezeu pentru pacatele noastre si sa il lasam sa fie domnul si mantuitirul nostru!
susra simagine; www.antena3.ro
This entry was posted in Dragoste, Evanghelizare and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *