Adăpost, sprijin și ajutor

O misionară din India zăcea pe pat cuprinsă de febra malariei. Pe măsură ce boala înainta reducându-i treptat puterile, un sentiment de depresie a făcut-o să cadă în disperare. Se simțea așa de copleșită, încât a cerut lui Dumnezeu să o ia la El. Dar într-o zi, în timp ce

era învăluită în această carapace a disperării, sunetele unei melodii din altă parte a casei au făcut-o atentă. Un grup de tineri indieni cântau: „M-am hotărât să-L urmez pe Isus / Și înapoi, și înapoi, eu nu voi da“. Cântarea i-a străpuns inima și a început să se roage. Imediat, rugăciunea ei s-a transformat în mulțumire. Dumnezeu a făcut ca descurajarea ei să dispară. Nu mult după aceea a dispărut și depresia. Mulți ani a continuat să slujească în lucrarea misionară.

Te poți regăsi într-o experiență ca aceasta? Ai cunoscut și tu o descurajare, în urma căreia ai fost gata să renunți, să te dai învins? Ai simțit o asemenea greutate a depresiei, încât să întrebi ca și împăratul David: „Pentru ce te mâhnești, suflete, și gemi înăuntrul meu?“ (Psalmul 42.11). Adu-ți aminte că David a găsit rezolvarea mâhnirii sale la Dumnezeu, care este un sprijin și ajutor în nevoi! Încrede-te în Domnul și vei găsi adăpost pentru sufletul tău!

 

sursa ilustratie: www.gbv.ro

sursa imagine: www.stiricrestine.ro

This entry was posted in Bucurie, Dragoste, Dumnezeu, Incurajare, Mantuire, Motivatie, Rugaciune, Slujire, Suferinta, Tineri and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *