Cu drag, Julie

fataDomnul și doamna Jones au primit o scrisoare de la fiica lor, Julie, studentă la facultate în anul întâi.

Dragă mamă și tată,

   M-am gândit să vă scriu o scrisoare ca să știți ce se mai întâmplă cu viața mea. M-am îndrăgostit de un tip pe nume Blaze. E într-adevăr un tip pe cinste, dar a renunțat la școală de câțiva ani și s-a căsătorit. N-a mers, așa că, anul trecut a divorțat. Ne întâlnim de câteva săptămâni și ne gândim să ne căsătorim, în toamnă. Până atunci am hotărât să mă mut în apartamentul lui. S-ar putea să fiu însărcinată. O, da, am renunțat și eu la școală, săptămâna trecută, ca să îmi pot lua o slujbă ca să îl întrețin pe Blaze. Sper să termin facultatea după ce ne căsătorim.

   Dragi părinți, vreau să vă spun că tot ce am scris până acum sunt doar minciuni. Nimic nu este adevărat. Am glumit. Am luat doar un 6 la franceză, 5 la matematică și, de asemenea, este adevărat că am nevoie de niște bani. A-ți putea, vă rog, să-mi trimiteți niște bani? Mulțumesc mult.

   Cu drag, Julie.

   Morala:

Veștile rele par mai bune pe lângă altele și mai rele. De multe ori suntem nemultumitori de ceea ce Dumnezeu ne da sau ingaduie sa ni se intample fara sa luam in considerare cat de rau s-ar fi putut intampla sau cat de rau ar fi daca El nu ar  veghea la viata noastra

Ilustrații fierbinți, Wayne Rice.

sursa imagine:www.romaniainsider.com

This entry was posted in Tineri and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *