Autoritatea bisericii

Dr. W.A. Criswell, pastor baptist din Texas, spunea că într-o ocazie se afla în avion, chiar lângă un binecunoscut teolog. Cei doi au început să vorbească şi teologul acela i-a povestit cum de curând îi murise fiul. Băiatul s-a întors într-o zi de la şcoală cu febră şi părinţii au socotit că era o simplă răceală, însă ulterior s-a dovedit a fi o formă de meningită foarte agresivă. Doctorul le-a spus că nu poate salva băiatul, că fiul lor are să moară.

Şi profesorul acesta de teologie, care îşi iubea fiul foarte mult, stătea lângă patul băiatului muribund. Era pe la amiază. Băiatul era din ce în ce mai slăbit; mintea şi ochii îi erau cuprinse ca de o pâclă. „Tăticule, se întunecă, nu-i aşa?” Profesorul i-a răspuns: „Da, băiatul meu, se întunecă, se întunecă foarte tare.” „Înseamnă că e vremea să adorm, nu-i aşa, tăticule?”

„Da, dragul meu, e vremea să adormi.”

Micuţul avea un mod al lui de a-şi aranja perna şi de a dormi cu capul în căuşul palmei. Şi atunci, băiatul şi-a aranjat perna ca de obicei, şi-a pus capul pe pernă, cu mânuţa cu obraz, după care i-a spus: „Noapte bună, tăticule. Ne vedem mâine dimineaţă.” Apoi şi-a închis ochii şi…a adormit.

După ce a povestit acestea, profesorul nu a mai spus nimic, ci, pentru o vreme, a privit pe geamul avionului. La urmă, s-a întors spre dr. Criswell cu ochii plini de lacrimi şi i-a spus: „Dr. Criswell, de-abia aştept să vină dimineaţa!”

Morala:

Un lucru este cert….cu totii vom muri….dar …..ai tu siguranta vietii vesnice? …esti tu mantuitsi ai speranta ca vei fi in Rai alaturi de Isus?

This entry was posted in Cer, Credinta, Evanghelizare, Tineri and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *