Nu Juca Teatru.

Isus sub crucePentru un ucenic al Domnului Isus , în aceasta lume moderna nu-i o viata usoara. Ca urmasi ai Domnului nostru, trebuie sa fim gata sa platim orice pret , pentru a face ce este bine în fiecare aspect al vietii. Nu poti fi crestin cu program redus. A fi un urmas al Domnului, aceasta implica viata întreaga !

Maxie Dunman , a prezentat experienta unui om de afaceri american, care a calatorit pîna în Europa pentru a vedea piesa de teatru: „Patimile lui Hristos” Ajuns la acest spectacol, omul de afaceri a avut oportunitatea de a-l întîlni personal chiar pe Anton Lany , actorul ce interpreta rolul Domnului Isus. Observînd pe scena crucea care era folosita în actul rastignirii , omul de afaceri i-a cerut sotiei sa-i faca o poza în timp ce el avea sa poarte crucea. Cînd acesta s-a plecat sa ridice crucea pe umar, si a înmînat aparatul de fotografiat sotiei sale, si-a dat sema ca acea cruce era din lemn masiv si a trebuit sa depuna un efort deosebit sa o ridice de la podea.

 

Surprins de greutatea crucii , acesta i-a spus actorului : „ tu porti o cruce asa de grea la fiecare spectacol „? Credeam ca este scobita în interior si e numai o fictiune, nicidecum o cruce reala !

Actorul s-a uitat tinta spre el si i-a raspuns : „Oameni din toata lumea vin aici în Bavaria sa urmareasca aceasta piesa de teatru si scena rastignirii pe care o interpretez; cum as putea sa-i însel fara s traiesc o experienta reala ? N-as putea sa interpretez actul rastignirii daca n-as simti cu adevarat greutatea crucii” !

Morala:

Multi crestini atunci cînd trebuie sa-si poarte crucea, joaca teatru . Ucenicii Domnului Isus însa îsi poarta crucea în orice vreme fiind gata sa plateasca orice pret.

sursa imagine neclintit.com

This entry was posted in Evanghelizare, Incurajare, Isus, Motivatie, Tineri and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *