Cea mai bună zi

explozie_52729000Într-o fabrică a avut loc o explozie puternică şi mai multe muncitoare au suferit răni şi arsuri grave. A doua zi, o credincioasă le-a vizitat şi s-a apropiat de patul unei tinere. Faţa ei era aşa de arsă, încât era de nerecunoscut. Vizitatoarea a rămas mişcată de cele văzute. După ce a stat în linişte în faţa patului, a început să vorbească cu tânăra fată. „Aşa-i draga mea că ieri a fost pentru tine cea mai dezastruoasă zi a vieţii tale?“ – „Nu, nicidecum“, răspunse tânăra, „a fost cea mai bună zi a vieţii mele“. – „Cum poţi spune aşa ceva?“ – „Da, aşa este.

A fost cea mai bună zi din viaţa mea, căci Dumnezeu m-a condus prin focul încercării şi astfel am recunoscut păcătoşenia mea. Eu am cerut iertarea Sa şi prin credinţa în Fiul Său am fost salvată. Focul exploziei mi-a adus aminte de suferinţele Mântuitorului.“

Mai târziu, tânăra a mărturisit şi altora credinţa ei în Mântuitorul, liniştea sufletească şi sprijinul divin ca să poarte durerea. Ea şi-a pus toată încrederea în Mântuitorul şi El a condus-o mai departe pe calea vieţii.

This entry was posted in Mantuire, Suferinta, Tineri and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *