Numai un pas

Tineri  in autobuzUn grup de tineri veseli ocupa aproape întreg autobuzul. La o staţie, urcă un călător şi deschise Biblia, ca să citească. Pentru a-i face pe ceilalţi să râdă, unul dintre ei îl întrebă cu seriozitate: „Mă scuzaţi, puteţi să-mi spuneţi dacă mai este departe de aici până în Paradis?“. Bărbatul îl privi pe tânăr în ochi şi îi răspunse pe un ton prietenos şi serios: „Paradisul, drag prieten

, este numai la o depărtare de un pas de tine. Vrei să faci acest pas acum?“.

Aceste simple cuvinte şi modul în care au fost rostite, l-au urmărit pe acel tânăr. Îi apăreau mereu în minte şi nu a găsit pace, până nu a făcut acest singur pas spre Isus Hristos, Salvatorul.

Morala:

Fiecare dintre noi trebuie să facă acest pas, pentru a trece de la moarte la viaţă. Dacă cineva are părinţi sau prieteni credincioşi, credinţa acestora nu poate ţine loc pentru credinţa proprie. Singurul lucru pe care îl poate face un om pentru altul este să-l conducă la Isus, „căci este un singur Dumnezeu şi este un singur Mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos, care S-a dat pe Sine Însuşi ca preţ de răscumpărare pentru toţi“.

Hristos Şi-a dat la cruce viaţa ca preţ de răscumpărare pentru vina tuturor celor ce primesc prin credinţă jertfa Sa. Nu amânaţi şi nu ezitaţi să faceţi acest pas!

sursa imagine : www.antena3.ro

This entry was posted in Cer, Evanghelizare, Slujire, Tineri and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *