Avertizarea inginerilor

barajÎn jurul anului 1888 au venit mai mulţi ingineri, care au cercetat barajul care se afla mai sus de oraşul Johnstown din Pennsylvania. Ei au făcut trei călătorii la baraj şi de fiecare dată au avertizat populaţia că barajul nu mai prezintă siguranţă. Însă oamenii nu au luat în seamă avertizările inginerilor. La scurt timp, barajul

s-a rupt şi au murit peste 3.700 de oameni. Ei au fost avertizaţi, dar nu au luat seama.

Iudeii cercetau Scripturile, dar nu se lăsau avertizaţi de cele scrise. În Scripturi erau multe referiri despre Cel care era în mijlocul lor. Ei ar fi trebuit să primească cuvintele Domnului în inimă. El a dorit să le dea viaţa, dar ei au refuzat-o. Mântuitorul a trebuit să-Şi pună sentinţa asupra iudeilor: „nu vreţi să veniţi la Mine ca să aveţi viaţa!“.

În oraşul Johnstown au murit peste 3.700 de oameni, fiindcă n-au ascultat avertizarea. Este cutremurător când ne gândim la sute de mii de oameni, care stau nepăsători faţă de o mântuire aşa de mare, venită prin Hristos! Dacă cititorul face parte din categoria celor nepăsători, îl sfătuim să iasă din această stare. Ea duce la pierzare. Acum, Mântuitorul încă mai dăruieşte salvarea celor ce-L primesc, însă mâine poate fi prea târziu, veşnic prea târziu.

This entry was posted in Credinta, Evanghelizare and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *