Urmează-mă!

barcaO familie a plecat cu o barcă cu motor la o plimbare pe ocean. Doi din familie au căzut pradă rechinilor, iar patru din ei s-au agățat de un colac de salvare. Un elicopter ce zbura la joasă altitudine i-a descoperit și a luat legătura cu o barcă de salvare ce se afla la o distanță destul de mare. Elicopterul a lăsat în coada lui o panglică lungă, pe care era scris:

„Urmează-mă“. Astfel, elicopterul a condus barca la locul naufragiului. Cei patru membri ai familiei au fost salvați și duși în port.

Cu siguranță, bucuria celor salvați nu poate fi descrisă. Tot așa stau lucrurile și în plan spiritual. Mulți oameni se luptă, se zbat să fie mai buni, dar când privesc cu atenție în urma lor, văd multe lucruri care nu le fac cinste. Ce pot să facă acești oameni care au naufragiat? Mântuitorul spune: „Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă“. Aceasta înseamnă să ne urcăm în „barca salvării“ oferită de Mântuitorul. El este Calea, la El găsim sfatul și El are privirea îndreptată asupra noastră. De aceea să-L urmăm pe Mântuitorul și vom ajunge cu siguranță în patria cerească, unde a pregătit un loc pentru toți ai Săi!

This entry was posted in Bucurie, Dragoste and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *