Clipa prezentă

Era în anul 1876. Doi bărbați au lucrat mult la îmbunătățirea telegrafului. Amândoi au avut idei bune pentru transmiterea sunetului. Ceea ce este mai interesant stă în faptul că amândoi, Alexander Graham Bell și Elisha Gray, și-au depus ideile la oficiul de brevete în aceeași zi de 14 februarie 1876. Deoarece Gray era ocupat cu

alte lucruri, și-a trimis avocatul, ca să depună cererea de invenție. Din nefericire, acesta a ajuns cu câteva ore mai târziu decât Bell pentru a înscrie invenția. Acele câteva ore l-au costat pe Gray o avere.

Ce repede trece timpul, gândesc cei ocupați, iar alții, care nu prea au ocupații, gândesc că trece prea încet. Timpul însă își urmează cursul său neînduplecat. Nu ne aparține decât clipa prezentă. Comparativ cu veșnicia, durata vieții noastre pe pământ este foarte scurtă. De aceea să nu amânăm spunând că avem timp să ne împăcăm cu Dumnezeu! Să cugetăm la starea sufletului nostru! Suntem oare pregătiți să stăm în fața lui Dumnezeu? Să folosim clipa prezentă și să luăm seama la avertismentele lui Dumnezeu! Dumnezeu a dat o poruncă ușor de îndeplinit: „Și porunca Lui este să credem în Numele Fiului Său, Isus Hristos …“ (1 Ioan 3.23). Acum este vremea potrivită să facem pasul de la necredință la credință.

 

sursa ilustratie: www.gbv.ro

sursa imagine www.a1.ro

This entry was posted in Diavol, Dumnezeu, Evanghelizare and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *